Ota yhteyttä

Tietosuojakäytäntö, InlineMarket Oy

Tämä tietosuojakäytäntö kuvailee toimintatapojamme henkilötietojen keräämisessä ja käsittelyssä, sekä verkkosivustomme käyttämiä toiminnallisuuksia. Kaikki meille (esimerkiksi verkkolomakkeiden avulla) lähettämäsi tiedot, joiden avulla henkilöllisyytesi voidaan selvittää, käsitellään InlineMarketin henkilötietokäytännön mukaisesti. Tässä tietosuojakäytännössä pyrimme kertomaan mahdollisimman läpinäkyvästi, kuinka tietojasi meillä käsitellään. 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tietosuojakäytännöstämme, olethan yhteydessä meihin: contact@inlinemarket.fi. 

1. Rekisteröityneiden ryhmittely

  • Asiakkaat
  • Potentiaaliset asiakkaat
  • Verkkosivuston käyttäjät

2. Tiedot joita käsittelemme

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Työnantaja
  • Rooli/titteli
  • IP-osoite
Tietojenkäsittelyn käyttötarkoituksia ovat yksilöinti, yhteydenpito, asiakassuhteen hoitaminen ja markkinoinnin kohdentaminen.

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja perusteet

3.1 Asiakassuhteiden hoitaminen ja ylläpito

Käytämme henkilötietoja jotta voimme olla yksilöidysti yhteydessä potentiaalisiin ja nykyisiin asiakkaisiimme. Tämä tarkoittaa viestintää mm. sähköpostitse ja puhelimella ymmärtääksemme asiakkaidemme haasteita ja tarjotaksemme heille ratkaisujamme. Käsittelyperusteena on rekisterinpitäjän oikeutettu etu.

 

3.2 Verkkomarkkinointitoimet

Keräämiämme tietoja voidaan käyttää myös markkinoinnissa. Saatamme kerätä tietoja avaamistasi sivuista tai ostamistasi tuotteista, jotta voimme markkinoida asiaankuuluvia palveluja sinulle.

Kohdistamme mainoksia asiakkaillemme yhteistyössä eri sivustojen kanssa.

Tavoitteemme on mainostaa tuotteitamme ja palvelujamme sen mukaan, mitä muissa kanavissa on tarkasteltu (tai mitä sivustoista on aiottu ostaa). Mainostamme näitä tuotteita ja palveluja mukautetuilla bannereilla omissa ja kolmansien osapuolten verkkosivustoilla. Saatamme käyttää meille lähettämiäsi tietoja palvelujemme markkinointiin sinulle.

Emme myy henkilökohtaisia tietojasi kolmansien osapuolten mainostajille. Tietoja, joita ei voida käyttää henkilöllisyyden määrittämiseen, saatetaan jakaa mainostus- ja liiketoimintakumppaneillemme. He saattavat käyttää evästeitä seuratakseen, mitä mainoksia olet nähnyt ja mistä mainoksista tunnut olevan kiinnostunut.

 

3.3 Verkkosivuston mukautus ja kehitys 

Verkkosivustomme mukauttamiseksi ja kehittämiseksi keräämme tietoja siitä, kuinka käytät sivustoamme. Teemme tämän käyttämällä evästeitä, jäljitteitä ja muita keinoja.

Evästeiden avulla keräämiemme tietojen avulla voimme selvittää, kuinka sivustomme vierailijat käyttävät sivustoamme ja kuinka pitkään he viipyvät siellä. Käytämme näitä tietoja sivustomme hyödyllisyyden ja käytettävyyden parantamiseen sekä mukautetun sisällön toimittamiseen, sivuston testaamiseen ja optimoimiseen ja sivustoon ja sen käyttöön liittyvien ongelmien etsimiseen.

Analysoimme käyttäjien toimintaa käyttämällä koontitietoja ja/tai kolmansien osapuolten toimittamia verkkoanalytiikkaratkaisuja. Näiden avulla voimme luoda käyttäjäprofiileja, jotka perustuvat nimettömiin tietoihin. Luomme myös tilastotietoja ja tietojen koontiraportteja sisäiseen käyttöön.Tilastotiedot ja koontiraportit eivät sisällä tietoja, jotka voidaan kytkeä yksittäisiin verkkosivuston vierailijoihin.

Mikäli hyväksyt evästeiden käytön selaimellasi ja verkkosivullamme, annat meille luvan kerätä yllämainittuja tietoja verkkosivujen käyttömme kehittämiseksi sekä markkinointitarkoituksiin.

4. Evästeet

Evästeiden avulla kerätään tietoja verkkosivustomme käyttämisestä. Näihin tietoihin sisältyy käytettävän Internet-selaimen tyyppi ja käyttämäsi käyttöjärjestelmä, sen sivuston toimialueen nimi, josta muodostat yhteyttä, vierailun päivämäärä, kellonaika ja kesto, vierailuiden määrä, sivustossa keskimäärin käyttämäsi aika sekä katsomasi sivut. Eväste sisältää myös ainutlaatuisen tunnistenumeron, jolla voidaan tunnistaa selaimesi. Tämän avulla voimme tunnistaa selaimesi, kun vierailet seuraavan kerran sivustossamme. Seuraamme myös sitä, mitä hakuja ihmiset tekevät sivustossamme ja mitä selaimia, tietokoneita ja käyttöjärjestelmiä he käyttävät. Saatamme kirjata muistiin myös tietoja hiiren napsautuksista, hiiren liikuttamisesta, näytön vierittämisestä sekä sivustoon kirjoittamastasi tekstistä.

Käytämme sekä ensimmäisen osapuolen (InlineMarketin määrittämä) että kolmannen osapuolen evästeitä (muun tahon kuin InlineMarketin määrittämiä evästeitä, jotka välittävät tietoja kyseiselle kolmannelle osapuolelle, kun vierailet sivustollamme). Tämä sisältää mm. Google-mainonnan evästeet, joista saamme tietoja ikäryhmästä, sukupuolesta ja muihin sivustokäynteihin perustuvista kiinnostuksen kohteista.

Emme käytä evästeitä henkilöllisyytesi selvittämiseen. Emme myöskään yhdistä IP-osoitettasi sinuun tai kerää mitään tietoja, joista henkilöllisyytesi selviää suoraan, ellet vapaaehtoisesti lähetä meille näitä tietoja. Sinun on esimerkiksi lähetettävä henkilökohtaisia tietoja meille, jos täytät lomakkeen tai kyselyn, osallistut kilpailuun tai arvontaan, rekisteröit sähköpostiosoitteesi palveluumme tai lähetät meille sähköpostia. 

4.1 Kolmannen osapuolen verkkoanalytiikkaratkaisujen toimittajat

Käytämme myös seuraavia kolmannen osapuolen palveluntoimittajia joidenkin yllä mainittujen tietojen keruutoimintojen toteuttamiseen evästeiden avulla. Tällaisessa tapauksessa kerätyt tiedot lähetetään kolmannen osapuolen palveluntarjoajalle käsiteltäviksi. Sivustojemme tietojen kerääminen ja käsitteleminen näiden kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kautta on tämän tietosuojakäytännön mukaista.

5. Oikeudet 

Sinulla on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen: contact@inlinemarket.fi.

1) Tarkistusoikeus

Sinulla on oikeus tarkistaa sinusta tallentamamme henkilötiedot. Mikäli havaitset tiedoissasi virheellisyyksiä tai puutteita, voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään tiedot oikeiksi.

2) Vastustamisoikeus

Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta käsitellä joitain henkilötietojasi.

3) Suoramarkkinointikielto

Sinulla on oikeus milloin tahansa kieltää meitä käyttämästä tietojasi suoramarkkinointiin. Emme koskaan myy tai muutoin luovuta henkilötietojasi muille tahoille, jotta nämä voisivat kohdistaa suoramarkkinointia sinuun.

Hankimme verkkomainontaa mm. Facebookilta ja Googlelta. Nämä yhtiöt eivät kuitenkaan koskaan saa henkilötietojasi eikä tällaisessa mainonnassa ole kyse suoramarkkinoinnista, vaan se perustuu evästeisiin. Katso tarkemmin kohta evästeet.

4) Poisto-oikeus

Mikäli koet, että joidenkin sinua koskevien tietojen käsittely ei ole tarpeen tehtäviemme kannalta, sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan kyseiset tiedot. Käsittelemme pyyntösi, jonka jälkeen joko poistamme tietosi tai ilmoitamme sinulle perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Mikäli olet eri mieltä ratkaisustamme, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle. Sinulla on myös oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

5) Valitusoikeus

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet, että henkilötietojasi käsitellessämme rikomme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä

6. Tietojen keruusta kieltäytyminen

Useimmat Internet-selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Voit lopettaa tietojen keruun milloin vain säätämällä selaimesi asetuksia tai kieltäytymällä osallistumasta tietojen keruuseen kolmannen osapuolen verkkoanalytiikkaratkaisujen tarjoajan sivuilla (lisätietoja alla). Kun muutat tällaisia asetuksia, huomaa, että osa sivustomme toiminnoista edellyttää, että evästeitä voi käyttää.

Monilla sivustoilla on evästeiden asetuksiin ja niiden muuttamiseen liittyviä neuvoja. Tällainen sivusto on esimerkiksi http://www.aboutcookies.org/.

 

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

Meille on tärkeää, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti. Käytämme seuraavia suojatoimia tietojesi turvallisuuden varmistamiseksi.

  • Sisäänpääsy järjestelmään edellyttää henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät.
  • Rekisteri sijaitsee tietokoneessa, joka on sijoitettu konesaliin palvelimelle, jonne pääsy asiattomilta on estetty.
  • Rekisteristä otetaan säännöllisesti varmuuskopiot.

8. Kolmansien osapuolten sivustot

Emme ole vastuussa mistään kolmansien osapuolten verkkosivustoista, joille siirryt verkkosivustomme kautta. Henkilökohtaisia tietoja koskeva käytäntömme ei kata tietoja, joita kolmansien osapuolten verkkosivustot keräävät, joten kyseisten verkkosivustojen tietosuojalausunnot on syytä lukea huolellisesti.

InlineMarket ei hallinnoi kolmansien osapuolten verkkosivustojen evästeitä. Kolmannet osapuolet ovat vastuussa näiden evästeiden toiminnasta ja henkilökohtaisten tietojen käsittelemisestä.

Kolmansien osapuolten evästeiden hyväksymis- ja estämiskäytännöt vaihtelevat markkinointikampanjakohtaisesti, ja niiden määritykset tulevat kolmansilta osapuolilta ja sovellettavista laeista.

 

Yhteystiedot:

InlineMarket Oy (2866708-5)

Ruoholahdenkatu 8, 00180 Helsinki

Niko Päivärinta, toimitusjohtaja

040 7676 299

 

Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10 §:n ja 24 §:n sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) 12 ja 13 artiklan mukainen yhdistetty rekisteriseloste.

Toukokuu 2018