Ota yhteyttä

Ken uskoo Facebook-pukkiin?

18.12.2014 12:44

Joulupukkiin, ainakin Facebookin mukaan, uskoo suomalaisista Facebook-käyttäjistä noin 6,7%, ja heistä naisia on selvä 5 prosentin enemmistö. Usko pukkiin määräytyy Facebook-käyttäytymisen ja tykkäämisten perusteella.

Mutta mihin pukkiin uskoa? Facebookissa majailee monta pukin nimeä kantavaa herraa, jotka kaikki ainakin kuvan perusteella vaikuttavat kunnollisilta, autoilevilta joulupukeilta. Vai hetkinen?

fb-pukit

Jos uskosi horjuu Facebook-pukkeihin, kannattaa ottaa Google avuksi. Hakutilastoissa joulupukin käyrä sojottaa mukavasti ylöspäin joulun alla.

Joulupukki onkin jouluna suositumpi kuin myyttisten hahmojen verrokkiryhmänsä: Pääsiäispupu, James Bond ja Vladimir Putin.

joulupukkihaut

Mutta mihin muuhun kuin pukin tarpeeseen suomalaiset ovat hakeneet Googlelta vinkkejä tänä vuonna?

Lahjaideoita haetaan lokakuusta lähtien, miehille melkein tuplasti enemmän kuin naisille. Lahja-ideoita naisille haetaan runsaasti vasta viikolla 51, jolloin moni mies kuumeisesti vielä pähkäilee mitä naiselleen oikein keksisi.

lahjahaut2014

Hakutilastojen mukaan suomalaiset halusivat tietää mm. miten päästä televisioon ja saada töistä sairaslomaa. Monien onneksi juhlapyhät osuvat tänä vuonna hyvin keskelle viikkoa, ettei tarvitse satuilla päästäkseen – jos ei televisioon niin ainakin sen ääreen.

Suomalaiset olivat 2014 sankoin joukoin tärkeiden kysymysten äärellä: Mikä on toimintasuunnitelma? Mikä on totuus? Monet jopa kysyivät itseltään pysäyttävän, perimmäisen kysymyksen: “Kuinka Cheek olen?”

kuinka-mikaon-haut

Topics: Uncategorized